Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

El ple de Calafell fa l'aprovació inicial del compte general del 2014


Ivet Carbajo Calafell

05-10-2015 22:01

Amb l'abstenció d'ERC però els vots a favor de la resta del consistori ha quedat aprovada la proposta inicial

Ple municipal a Calafell. Ivet Carbajo

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Calafell ha celebrat, aquest dilluns, un nou ple ordinari més breu del que és habitual. Amb l'abstenció d'ERC però els vots a favor de la resta del consistori ha quedat aprovada la proposta inicial del compte general de l'any 2014, la qual pot ser consultats al departament de Tresoreria per qualsevol ciutadà. A més, pròximament, tota aquesta informació estarà disponible a la xarxa.

Unànimement s'ha decidit oferir els dos llocs de treball que han quedat vacants per tasques eventuals de l'Ajuntament, l'una com a coordinador i l'altra com a secretari de promoció econòmica. La CUP, però, ha emfatitzat en la necessitat d'acabar amb el personal eventual l'any vinent.

D'altra banda, s'han aprovat les bases específiques per a l'atorgament d'ajuts per a la rehabilitació d'immobles i el comerç així com la proposta de bonificació ICIO, important per la repercussió que tindrà a l'IES Camí de Mar i l'Escola Santa Creu.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.