Vegueria del Penedès

NOU EQUIPAMENT

Comença a funcionar el nou consultori local d'Albinyana


ACN Albinyana

13-10-2015 18:44

Les instal·lacions, que s'estrenen aquest dimarts, amplien els serveis de salut i són més accessibles que l'antic equipament

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

 

Aquest dimarts ha entrat en funcionament el nou consultori local d'Albinyana. Es tracta d'un equipament de més de 220 metres quadrats que es va començar a construir fa aproximadament un any, amb un pressupost de 570.758 euros.

Les instal·lacions inclouen una zona d'assistència amb sala de consulta de medicina general, una sala de consulta polivalent i assistència social, així com una sala d'infermeria i tractaments. Al mateix temps, hi ha dos espais per a administració i manteniment. En total, hi treballen un metge de família, una infermera i un pediatra. El nou equipament ha permès ampliar i dignificar els serveis en un espai més adequat, i ha suposat una millora en accessibilitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.