Vegueria del Penedès

TROBADA AMB EMPRESARIS

Municipi i Empresa 2015 aterra a Torrelavit


Redacció Torrelavit

20-10-2015 10:44

El batlle de Torrelavit, Ramon Riera, ha rebut Jordi Solé, president de l'ADEPG, i Eva Santos, cònsol de l'entitat al municipi

Eva Santos, Ramon Riera i Jordi Solé. ADEPG

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El batlle de Torrelavit, Ramon Riera, ha rebut Jordi Solé, president de l'ADEPG, i Eva Santos, cònsol de l'entitat al municipi. La trobada ha servit per presentar a l'alcalde el document Municipi i Empresa 2015.

El text ha estat redactat per l'Associació d'Empresaris del Penedès Garraf. Es tracta d'un compendi de 8 àmbits d'actuació i 46 directrius, que es proposen als decisors locals del Gran Penedès, en relació amb el foment de l'activitat econòmica i la promoció d'entorns proclius a les iniciatives empresarials i la cultura emprenedora.

Durant la reunió, Riera i Solé han vist favorable la signatura d'un conveni entre l'Ajuntament i l'Associació per fomentar la col·laboració publicoprivada en la què creuen ambdós representants institucionals. També s'ha acordat treballar conjuntament per la promoció del teixit empresarial de Torrelavit i la dinamització del seu comerç. L'alcalde i el president han coincidit en que cal sumar recursos per poder multiplicar els resultats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.