Vegueria del Penedès

ACEVIN

Vilafranca tindrà la secretaria de l’Associació Espanyola de Ciutats del Vi


Redacció Vilafranca del Penedès

21-10-2015 14:22

La Junta Directiva d’ACEVIN, presidida per Alcázar de San Juan, està formada per 10 ciutats

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Assemblea Extraordinària de l’Associació Espanyola de Ciutats del Vi ACEVIN, reunida ahir a la seu del Ministeri de Medi Ambient, Rural i Marí a Madrid, va aprovar la constitució de la nova Junta Directiva de l’associació, de la qual Vilafranca del Penedès n’ostenta la Secretaria. Pere Regull, Alcalde de Vilafranca, va assistir a la reunió.

La Junta Directiva d’ACEVIN, presidida per Alcázar de San Juan, està formada per 10 ciutats: Alcázar de San Juan, Jerez de la Frontera, Barbastro, Almendralejo, Jumilla, Cambados, Medina del Campo, Laguardia, Montilla i Vilafranca del Penedès, totes elles representatives de les diferents zones vinícoles de l’Estat espanyol. La Junta Directiva d’ACEVIN s’escull cada 4 anys, un cop celebrades les eleccions municipals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.