Vegueria del Penedès

PATINATGE

Vuit diplomes pel CP Calafell a les proves de nivell del Perelló


Redacció Calafell

09-11-2015 17:01

NIvell A lliure. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Bons resultats del Club Patí Calafell a les terceres proves 2015 d’iniciació nivells C i A celebrades al Perelló el passat diumenge 8 de novembre.

El primer diploma el va aconseguir al matí la patinadora Mireia Raventós, en aprovar el nivell A lliure.  A la tarda va ser el torn dels sis patinadors que s’estrenaven en la prova de nivell C lliure, cinc dels quals van  aconseguir el diploma: el Marc Mulleras, la Sascha Tiffinger, la Laia Duran, l’Anna Vidal i la Nayara Ruiz.

A la modalitat de figures obligatòries l’Aixa Guerrero a l’A i la Laia Escobar al C van aprovar els nivells. La Marta Domingo va aprovar la figura 2 del C.

La territorial de Tarragona de la Federació Catalana de patinatge tancarà la temporada 2015 amb les proves dels nivells B i Certificat del pròxim 22 de novembre al Pla de Santa Maria.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.