Vegueria del Penedès

HISTÒRIA LOCAL

L’Ajuntament de Cubelles digitalitzarà el fons fotogràfic d’Eduard Granell i Torres


Redacció Cubelles

12-11-2015 23:38

La col·lecció aplega unes 1.500 imatges antigues de paisatges, racons i personatges de la vila

L’Ajuntament de Cubelles digitalitzarà el fons fotogràfic d’Eduard Granell i Torres. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Cubelles i els hereus d’Eduard Granell i Torres han acordat digitalitzar tot el fons fotogràfic que al llarg de la seva vida va aplegar aquest veí de la vila. Mitjançant l’Arxiu Municipal, el consistori s’encarregarà de fer còpies digitals de totes les imatges, posar-les a l’abast dels investigadors i públic en general i citar-ne sempre el seu origen en l’ús públic que pugui fer de la col·lecció. Les tasques es preveu que s’estenguin durant uns sis mesos, malgrat que aquest període es podria prorrogar en funció de les dificultats tècniques que puguin sorgir. Un cop completats els treballs, l’Ajuntament retornarà els originals als hereus.

De la seva banda, la família Granell cedeix de forma gratuïta i lliure de càrregues els drets de les esmentades fotografies. La col·lecció suma 1.470 imatges en blanc i negre i color de paisatges de Cubelles, racons de la vila, personatges i obres públiques.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.