Vegueria del Penedès

COL·LABORACIÓ ENTITATS

Estem preparant un conveni de col·laboració mútua entre les nostres entitats


Col·lectiu d'Aturats del Baix Penedès/ AV Tancat III El Vendrell

13-11-2015 9:29

Amb La signatura de convenis de col·laboració amb entitats locals, es vol aconseguir formalitzar una xarxa social d’intervenció, la recerca conjunta de solucions per part de els diferents interlocutors que en formen part

Signatura del conveni. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Col·lectiu d'Aturats del Baix Penedès amb L'Associació de veins Tancat III, estem preparant un Conveni de Col·laboració, entre les dues entitats. Aquest conveni juntament amb la signatura amb  d'altres entitats,  ens facilitarà la formació de una xarxa social local, dedicada a buscar solucions  als diferents problemes que ens envolten tant al municipi com a la comarca del Baix Penedès, amb propostes conjuntes que ens a serveixin per trobar solucions entre  d’altres coses,  per plantar cara a l’elevat índex d’atur, generant ocupació, o formant a la gent per preparar-la per la reinserció al mercat laboral. 

Les línies generals del conveni entre les nostres dues associacions passen per la facilitació d’informació, entre nosaltres, la participació difusió a actes de les entitats firmants, així com obre la porta a la Associació de Veïns Tancat III a poder rebre informació per la participació en els cursos de formació  del col·lectiu d’aturats.


“Treballar per poder treballar“
Més Informació: Camí Real 13-17 pis 1 Hotel d’Entitats (despatx 25) El Vendrell     http://aturatsbaixpenedes.wix.com/aturatsbaixpenedes,
caabp@outlook.es
Tel. 656 487 758

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.