Vegueria del Penedès

JUDO

Continua la bona temporada del Judo Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

16-11-2015 19:07

Judo Vilafranca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Pel que fa a la categoria sènior el passat dissabte dia 7 a les instalacions de Llars Mundet de Barcelona és va celebrar la primera Copa Catalunya amb Míriam Pané en categoria femenina de -63 kg que va obtenir una meritòria segona plaça i Gerard Valls no va poder pujar al podí i és va quedar a un pas quedant cinque en la categoria de -73kg.

En categoria infantil aquest dissabte dia 14 Adria Pérez en -46kg va pujar al més alt del podí quedant primer i no donant opcions als seus rivals. Pel que fa a la categoria de -60kg Ivan Moroz va pujar al tercer esgrao del podí aconseguint medalla de bronze i només perdent un combat davant el que va ser campió de la categoria.

En categoria cadet Ferran Piloñeta, Nico Castillo i Oscar Carn no van superar les seves previes i van caure en primera ronda.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.