El petits del CEHV aconsegueixen la victòria en el seu debut

Redacció El Vendrell

30-11-2015 18:21

Plantilla de l'infantil mixt del CEH Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat cap de setmana, l’equip infantil mixt del CEH Vendrell va debutar amb victòria a domicili davant l’Handbol Vila-seca per 9 a 26 a la lliga dels ​Jocs Esportius. Per altra banda, l’aleví femení ha guanyat una part de les quatre part, a casa de l’Handbol Tarragona.

La resta d’equips no han pogut superar els seus rivals. El juvenil masculí va perdre 30 a 19 contra el Poblenou, on una mala primera part el va condemnar anar per darrera en el marcador i no poder puntuar. El juvenil femení va perdre a casa contra el líder Sant Vicenç dels Horts per 10 a 40. Com reflexa el resultat, l’equip vendrellenc mai va tenir opcions de competir contra el seu rival i va ser "una titella" a les seves mans.

El sènior masculí tampoc va aconseguir cap punt a casa d’Handbol Vilamajor, equip que va segon a la classificació de Lliga Catalana. Després d’una primera part on van dominar les defenses i el resultat era 10 a 6, el partit va embogir i el Club Escola Handbol Vendrell va ser el gran perjudicat i va acabar cedint per 35 a 19 que no demostra la lluita que van tenir els nostres jugadors.

El sènior femení va perdre el passat diumenge al matí davant l’handbol Agramunt 17 a 20, en un partit molt disputat on la tònica sempre ha estat la igualtat i només en els últims cinc minuts les errades locals han permès la victòria de l’equip visitant.

La propera jornada només jugarà a casa el sènior masculí davant l’Handbol Manyanet, al pavelló municipal del Vendrell, a les 18h.