Vegueria del Penedès

CONFLICTE LABORAL

CCOO rebutja els acomiadaments a la planta d'Affinity Petcare als Monjos


Redacció Santa Margarida i els Monjos

09-12-2015 10:11

El comitè convocarà una vaga si no canvia aquesta política d’acomiadaments

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Federació Agroalimentària de CCOO de Catalunya s'ha sumat avui al rebuig rotund del comitè d’empresa als acomiadaments que l’empresa Affinity Petcare ha fet durant el mes de novembre a la planta d’Els Monjos, que ja sumen 7 en el que portem d’any.

El comitè d’empresa adverteix que aquests acomiadaments suposen "l’inici d’un conflicte d’abast incert, gens beneficiós per al clima laboral de l’empresa, ja força deteriorat per la confluència amb altres problemes existents en matèria de salaris, flexibilitat, torns de treball, política de promocions i ascensos, etc".

La representació dels treballadors exigeix a l’empresa que aturi aquesta política d’acomiadaments i no descarta convocar una vaga a finals d’any si la situació no canvia. La Federació Agroalimentària de CCOO ha donat suport a les reivindicacions del comitè.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.