Vegueria del Penedès

PUNTA AL COIXÍ

L’Arboç viurà aquest cap de setmana la seva 804a Fira de Santa Llúcia


Redacció L'Arboç

09-12-2015 16:15

El plat fort serà diumenge al matí, quan les més de 1000 puntaires vingudes de tota Espanya s’aplegaran a la plaça de la Badalota

Més de 1000 puntaires ompliran aquest diumenge la plaça de la Badalota . J. Auví

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana de l’11, 12 i 13 de desembre, la vila de l’Arboç celebra la 804 edició de la tradicional “Fira de Santa Llúcia. Fira de la Punta al Coixí de Catalunya”. Amb programa atapeït d’actes per a totes les edats, la Fira de Santa Llúcia d’enguany presenta com a principals novetats la trobada d’intercanvi de plaques de cava, en el marc dels actes del centenari de l’Elenc Artístic Arbocenc, la presentació del llibre i l’exposició annexa “150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell, 1865-2015”, i la visita del Pare Noel, que farà les delícies de la quitxalla.

El tradicional mercat d’artesania omplirà els carrers més cèntrics de l’Arboç i l’animació, els espectacles, les exhibicions i demostracions d’oficis seran omnipresents a totes hores. El plat fort, però, serà diumenge al matí, quan les més de 1000 puntaires vingudes de tota Espanya s’aplegaran a la plaça de la Badalota i mostraran el seu art i les seves evolucions a les més de deu mil persones que es preveu visitin l’Arboç diumenge. L’acte de lliurament dels premis de la V edició del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya, a les 13 h, serà sens dubte el moment més esperat i més fotografiat de la Fira.

El “Gran Sorteig de Santa Llúcia”, amb butlletes a 1 euro a la venda a l’Oficina de Turisme i a la Badalota, i diferents premis, encapçalats per un valuós i magnífic ventall confeccionat per la puntaire arbocenca Mercè Ribas, se sortejarà a la plaça de la Badalota, a les 12:45 h . La Regidoria de Turisme, per quart any, presenta els “Menús de Santa Llúcia”, a través dels quals els establiments de restauració arbocencs oferiran les seves propostes culinàries durant els dies de la Fira.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.