Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

Taekwondo L’Arboç aconsegueix 6 pòdiums al Campionat d’Espanya de clubs


Redacció L'Arboç

11-12-2015 18:00

Delegació de Taekwondo l’Arboç al Campionat d’Espanya de Clubs. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Gimnàs Taekwondo L’arboç ha participat amb sis alumnes al Campionat d’Espanya de Clubs que s’ha celebrat els dies 5 i 6 de desembre a la localitat castellonenca de Benicàssim.

El club arbocenc ha aconseguit un total de 5 medalles en les diferents categories disputades. Raul Moreno (Pre-cadet – 33 kg) i Isaac Vives (Infantil – 40 kg) han assolit la medalla d’or. Nadia Garrido (Junior – 44kg), Izan Cervera (Pre-cadet – 44 kg) i José Ocon (Pre-cadet – 33 kg) han aconseguit medalla de bronze. Per la seva banda, Alex Sancho, tot i fer un gran combat, va perdre les seves opcions de medalla en els últims segons.

L’Ajuntament de l’Arboç felicita a tots els participants i reconeix la tasca de Taekwondo L’Arboç com un dels clubs capdavanters a nivell espanyol i com a una de les entitats de la vila que més contribueix a prestigiar el nom de l’Arboç arreu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.