Vegueria del Penedès

SÍMBOL LOCAL

La ventada d'aquest dilluns acaba amb la històrica 'palmera torta' de Sitges


ACN Sitges

11-01-2016 16:42

Es tracta d'un exemplar centenari d'uns vint metres d'alçada i una genuïna curvatura

La copa de la palmera de la plaça de l'Ajuntament de Sitges, caiguda a terra, l'11 de gener de 2016. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La resistència de la històrica palmera de la plaça de l'Ajuntament de Sitges ha arribat al seu límit. Les fortes ràfegues de vent d'aquest dilluns han trencat i han fet caure la copa de la palmera. Es tracta d'un exemplar centenari d'una alçada espectacular d'uns vint metres i una genuïna curvatura del tronc que l'havia convertit en un dels símbols de la vila per als veïns del municipi. Tant és així que fins i tot una associació cultural per al foment de la música pop, rock i folk de Sitges havia adoptat el nom de 'La Palmera Torta'. L'Ajuntament de Sitges ha informat a través de les xarxes socials que tot i la destrossa no s'han hagut de lamentar danys personals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.