Vegueria del Penedès

130 ANYS DEL CÍRCOL CATÒLIC

Paquita Roig i Sergi López, guardonats a la Festa del Círcol Catòlic


Joan Maria Gibert Vilanova i la Geltrú

19-01-2016 12:28

El premi, obra de l'artista vilanovina Rosa Altès, representava un gat del pintor Armand Cardona Torrandell

Paquita Roig i Sergi López, guardonats a la Festa del Círcol Catòlic . Joan Maria Gibert

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

GALERIA D'IMATGES DE LA FESTA DE CÍRCOL CATÒLIC

La directora de teatre Paquita Roig i el popular actor Sergi López van ser guardonats aquest cap de setmana amb els premis a Trajectòria amateur i professional, respectivament, a la primera festa del Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú.

El premi, obra de l'artista vilanovina Rosa Altès era un gat del pintor Armand Cardona Torrandell. A la festa amb motiu dels 130 anys del Catòlic es van fer uns tastets de les obres que l'Escotilló Grup de Teatre té en cartell i de les que s'estant assajant per a la seva representació.

L'acte va ser presentat pel periodista Jordi Martí, director del Canal Blau, i els premis els van lliurar l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la regidora Ariadna Llorens amb la participació de l'actor Dafnis Balduz. El president del Círcol Catòlic, Ignasi Gimeno, va dir que la festa tindrà continuïtat l'any que ve. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.