Vegueria del Penedès

FESTA DE SANT SEBASTIÀ

De l'exposició 'Masies de Cunit' en sortirà un llibre del patrimoni local


Redacció Cunit

19-01-2016 12:35

Coincidint amb la celebració de la festade Sant Sebastià, el grup d'Estudis cunitencs Delmacio de Conito ha organitzat una exposició sobre les Masies de Cunit

De l'exposició 'Masies de Cunit' en sortirà un llibre del patrimoni local. Ajuntament de Cunit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vista la bona acollida de l'exposició i de les possibilitats que presenten totes les Masies, l'entitat cunitenca s'ha plantejat editar un llibret on es posi en valor aquests elements arquitectònics que avui en dia formen part del paisatge de Cunit i tenen i han tingut un paper rellevant en la història local.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, remarca la importància "d'aquests edificis que tots i cadascun d'ells han format part de la història col·lectiva des de les seves particularitats. Cal tenir en compte que cadascuna de les Masies de Cunit té la seva pròpia història, totes igual d'interessants i determinants".

Casañas felicita de nou a aquesta entitat local, que amb "l'ànim d'aprofundir, de difondre i d'estudiar les arrels de Cunit, continuen fent una tasca que dóna fruits molt interessants. Gràcies a tota la feina que fan podem anar descobrint nous aspectes del nostre passat".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.