Vegueria del Penedès

ROBATORI

Presó per a un home que va atracar dues farmàcies de Vilanova amenaçant els treballadors amb un ganivet


ACN Vilanova i la Geltrú

06-02-2016 2:00

Els Mossos d'Esquadra el van detenir el mateix dia dels fets

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El jutge ha enviat a la presó un home a qui els Mossos d'Esquadra van detenir com a presumpte autor de dues temptatives de robatori amb violència i intimidació a dues farmàcies de Vilanova i la Geltrú. És un veí de la mateixa ciutat, de 50 anys, que la policia va arrestar el passat 28 de gener. Els fets es van produir el mateix dia quan l'home va entrar a cara descoberta en una farmàcia i va amenaçar la treballadora amb un ganivet de grans dimensions per endur-se els diners de la caixa registradora. La dona, però, s'hi va oposar. L'atracador va fugir en bicicleta fins arribar a una altra farmàcia on va fer un nou intent de robatori, però tampoc va obtenir el botí. Poc després, els Mossos localitzaven un home que coincidia amb la descripció feta pels treballadors de les farmàcies i el van detenir. L'arrestat acumula sis antecedents policials.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.