Vegueria del Penedès

SORTIDES LABORALS

36 joves del Baix Penedès s'entrevisten per anar a treballar a Alemanya


Redacció El Vendrell

09-02-2016 16:53

En el cas de ser una FP que no s’ajusti a la demanda que ofereix Alemanya, queden en reserva per properes propostes professionals especifiques a Alemanya

36 joves del Baix Penedès s'entrevisten per anar a treballar a Alemanya. CC Baix Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

36 joves de la comarca han estat entrevistats aquest dilluns per formar part del projecte de formació dual en aquest país. Si fa una setmana assistien a la sessió informativa per conèixer els detalls d’aquesta iniciativa, els que ho van voler es van inscriure on line, i aquesta setmana han passat pel procés d’entrevista.

L’empresa que gestiona el projecte, amb coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, ha tingut aquestes trobades amb els joves per buscar quins perfils encaixen amb les ofertes laborals que ofereix Alemanya. Per tant cal reunir tot un seguit de característiques i aptituds personals, superar unes proves ofimàtiques i conèixer quina FP volen cursar.

En el cas de ser una FP que no s’ajusti a la demanda que ofereix Alemanya, queden en reserva per properes propostes professionals especifiques a Alemanya.  Una gran majoria dels entrevistats ha superat la prova amb èxit.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.