Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

Vilafranca en Comú estrena local al carrer de Sant Pere


Vilafranca en Comú Vilafranca del Penedès

15-02-2016 16:49

Vilafranca en Comú estrena local al carrer de Sant Pere. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilafranca en Comú (VeC) convida tothom qui vulgui aquest divendres, 19 de febrer, a celebrar l’obertura del seu local, situat al carrer de Sant Pere, núm. 28, de Vilafranca. El nou espai, ubicat a peu de carrer, pretén ser un punt fàcil d’accés a VeC per part de la ciutadania, alhora que farà més confortable la gestió de l’entitat.

El local ja està obert cada dimarts i dijous, de 7 a 9 del vespre, per atendre les propostes, demandes o inquietuds dels ciutadans i les ciutadanes. D’altra banda, és el punt de trobada dels membres i simpatitzants de VeC, on tenen lloc les reunions dels diferents grups de treball.

La seu de VeC es posa a disposició també d’entitats i col·lectius, amb la finalitat d’afavorir l’activisme, la participació ciutadana i les confluències. El local disposa d’espais de reunió, oficina i magatzem. La festa d’obertura serà a les 19 h.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.