Vegueria del Penedès

MARXA ATLÈTICA

El Vendrell bressol de la marxa atlètica


Redacció El Vendrell

16-02-2016 13:21

El club d’atletisme Runners El Vendrell . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge 21 de febrer es disputarà a Coma-ruga, el “I Gran Premi de Marxa del Vendrell”. En aquesta ocasió i amb el recolzament de la Federació Catalana d’ Atletisme coincidirà amb el Campionat de Catalunya de categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

El circuit es troba situat a l’avinguda Palfuriana just davant de l’ Alberg de Santa Maria del Mar, consta d’un quilòmetre totalment pla pel qual els atletes recorreran la distància corresponent a la seva categoria.

El club d’atletisme Runners El Vendrell amb aquest Gran Premi aconsegueix recuperar una prova de marxa atlètica que s’havia perdut pel pas del temps a la província de Tarragona, també treballaran amb intenció de consolidar-la i potenciar aquesta especialitat de l’atletisme a la comarca del Baix Penedès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.