Vegueria del Penedès

VANDALISME

Tancat per enèssim cop l'accés al barri de Mar de l'estació de Renfe de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-02-2016 18:01

L'operadora ferroviària manté tancat el pas des de diumenge al matí quan es van produir els fets

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Diumenge al matí a causa d'un nou acte vandàlic va quedar inhabilitat el pas subterrani del barri de Mar que dóna accés a l'estació de rodalies de RENFE. Segons informa l'operadora ferroviària, un individu va trencar a puntades de peu el torn de pas que permet l'accés a l'estació des de la banda de Mar. Les imatges enregistrades del fet vandàlic serviran a RENFE per fer la denúncia i, gairebé amb tota seguretat, identificar l'individu que n'ha estat l'autor.

La companyia ferroviària ha informat l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que el pas romandrà tancat mentre s'efectuï la reparació. Així mateix, fonts del Govern municipal han reiterat la condemna a les actituds incíviques d'unes poques persones que ocasionen amb els seus actes greus perjudicis a la resta de conciutadans. En aquest sentit, el regidor de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de VNG, Joan Giribet, ha lamentat "aquest tipus d'actes que perjudiquen el conjunt de la ciutadania". Des de l'operadora ferroviària s'ha comunicat a l'Ajuntament que quan es disposi del material es procedirà a efectuar els treballs de reparació i s'obrirà novament el pas a les persones usuàries del servei i al veïnat del barri de Mar, que l'utilitza per creuar d'una banda a l'altra de la ciutat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.