Vegueria del Penedès

VANDALISME

Reobren l'accés al barri de Mar de l'estació de trens de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-03-2016 20:06

Un cop s'han arreglat els desperfectes en el torn de pas, l'operadora ferroviària ha reobert aquest accés a l'estació de rodalies des del barri de Mar

Reobren l'accés al barri de Mar de l'estació de trens de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest migdia Renfe ha comunicat a la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que ha estat reobert el pas subterrani del barri de Mar que dóna accés a l'estació de Rodalies.

Aquest pas estava tancat des de diumenge com a conseqüència d'un acte vandàlic contra el torn de pas de l'accés. Diumenge al matí a causa d'un nou acte vandàlic va quedar inhabilitat el pas subterrani del barri de Mar que dóna accés a l'estació de rodalies de Renfe. Un individu va trencar a puntades de peu el torn de pas que permet l'accés a l'estació des de la banda de Mar. Les imatges enregistrades del fet vandàlic serviran a Renfe per fer la denúncia, però durant tota la setmana no s'ha pogut utilitzat aquest accés a l'estació de trens.

De fet, Renfe situa l'estació de Vilanova i la Geltrú com "el punt amb més vandalisme de tot Catalunya", després que l'accés secundari d'aquesta infraestructura fos destrossat 22 vegades durant el 2015.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.