Vegueria del Penedès

LA RUTA DEL XATÓ

Elisabeth Peiró i Josep M. Massana, mestres xatonaires de Cubelles


Redacció Cubelles

29-02-2016 23:10

El restaurant ‘El Racó d’en Pinilla’ guardonat com a millor xató de Cubelles i del Penedès Marítim

Elisabeth Peiró i Josep M. Massana, mestres xatonaires de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Xatonada popular de Cubelles va haver-se de traslladar al Centre Social degut a les males previsions meteorològiques, que també van obligar a suspendre la primera edició de la Fira del Xató. El que havia de ser la gran novetat d’enguany de la promoció del plat més genuí de la gastronomia penedesenca haurà d’esperar almenys un any, però la regidoria de Comerç i Turisme encara ha de valorar si es reprograma en les properes setmanes.

Com ja va succeir en l’edició de fa dos anys, a l’interior del Centre Social es van oferir les racions de xató elaborades pels restauradors locals. El Racó d’en Pinilla va rebre el guardó de millor xató de Cubelles i del Penedès Marítim, mentre que Casa Carmiña es va endur el mateix premi d’entre els restauradors de Cunit.

Pel que fa als concursos de mestres xatonaires, Elisabeth Peiró va endur-se la 13a edició del certamen en categoria infantil amb Raquel Tejero i Thomas Weinrich com a segona i tercer classificats. Tots tres, naturals de Cubelles, es van imposar als 16 participants infantils. En categoria adult, el concurs sumava quinze edicions i el premi al millor xatonaire se’l va endur Josep M. Massana, de Vilanova i la Geltrú, amb la ribetana Gemma Marcer en segon lloc i Fernando Anaya, de Cubelles, tercer classificat dels 23 participants.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.