Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2016

Marga Domingo guanya el concurs fotogràfic d'EIX CARNAVAL


Redacció Vilanova i la Geltrú

10-03-2016 20:01

Les imatges de Núria Blanes, Xavier Prat i Hupala reben un accèssit en el concurs d'Instagram del carnaval del Penedès

Imatge guanyadora del concurs fotogràfic Eix Carnaval 2016. Marga Domingo

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Marga Domingo ha guanyat el concurs fotogràfic d'EIX CARNAVAL, en el qual han participat un total de 177 fotografies a través de la plataforma Instagram. El jurat ha valorat la qualitat de la imatge i l'originalitat del moment que capta, enmarcat en els actes del Carnaval de Sitges. El premi per a la guanyadora del concurs és una tablet (Tablet Qoo q-pad amb Dual Core Cortex A9 1,6 GHz, 9,7 pulsades, 1 GB DDR3, 8 GB, Android 4.1.) i una ampliació de la foto, gràcies al patrocini de Centre Fuji Vilanova.

El jurat d'aquesta quarta edició del concurs fotogràfic ha concedit tres accèssits a les fotografies de Núria Blanes, Xavier Prat i Hupala, que també rebran una ampliació de la fotografia 30x40.

Els premis es lliuraran aquest dissabte a les 12 del migdia al Vil.la Museu Pau Casals del Vendrell, coincidint amb l'entrega dels Carnestoltes Digitals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.