Vegueria del Penedès

AL MAIG

Procés participatiu per escollir el nom de la plaça de la rectoria dels Monjos


Redacció Santa Margarida i els Monjos

15-03-2016 12:21

S'haurà d'escollir entre els següents: plaça de la Independència, plaça dels Diables Spantus, plaça de l’església i plaça de Neus Català.

Procés participatiu per escollir el nom de la plaça de la rectoria dels Monjos. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos engegarà aquest proper mes de maig el procés participatiu per decidir el nom que se li donarà a la plaça situada davant la rectoria dels Monjos.

Els grups municipals van acordar que el procés es dugués a terme la passada tardor però, finalment i de forma consensuada, es va decidir ajornar-lo, donada l’acumulació de cites electorals dels darrers mesos.

Els mateixos grups municipals han decidit ara reprendre el procés, que es durà a terme entre el 10 i el 21 de maig i que servirà per escollir el nou nom entre els següents: plaça de la Independència, plaça dels Diables Spantus, plaça de l’església i plaça de Neus Català. Els noms han estat proposats pels grups municipals i per l’entitat dels Diables Spantus dels Monjos.

Podran participar en el procés totes les persones empadronades al municipi i que hagin complert els 16 anys el dia d’inici del procés de participació o durant els dies de celebració del mateix.

L’elecció del nom s’haurà de fer mitjançant el lliurament d’una butlleta que el veïnat podrà trobar encartada a la revista municipal Nosaltres o als diferents equipaments municipals.

Els veïns i veïnes que desitgin participar en el procés d’elecció podran lliurar la seva butlleta els següents dies i horaris:


Oficina d’atenció a la ciutadania de l’Ajuntament:
Dies 10, 11, 12 i 13 de maig de 2016
Matins de 9 a 14 h
Dimarts tarda de 17 a 20 h

Local municipal Escoles de Cal Rubió:
Dia 17 de maig de 2016
De 17 a 20 h

Biblio@ccés de la Ràpita:
Dies 18, 19 i 20 de maig de 2016
De 17 a 20 h

La Biblioteca :
Dia 21 de maig de 2016
De 10 a 13.30 h


Les bases específiques de participació es podran consultar a través del web municipal i la publicació del nom escollit majoritàriament es farà públic el 23 de maig.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.