Vegueria del Penedès

MASOVERIA A SANT PAU

L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes suspèn la polèmica licitació de la masoveria de Sant Pau


Redacció Sant Pere de Ribes

16-03-2016 12:28

El proper ple haurà de resoldre les quatre al.legacions que s'han presentat

Ermita de Sant Pau. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El procediment de licitació d’arrendament social en règim de masoveria urbana de la masia situada al costat de l’ermita de Sant Pau, aprovat pel Ple de la Corporació en data 26 de gener de 2016, ha quedat suspès provisionalment fins que el mateix Ple resolgui les al·legacions que s’hi han presentat. En aquella sessió plenària també es va prendre l’acord que es suspendria el període de presentació de sol·licituds si es formulaven al·legacions contra les bases, com és el cas. En total han estat 4 al·legacions lliurades pels grups municipals de CiU-ViA, Fem Poble, UM9-CUP i l’exmasover, abans de finalitzar el període d’exposició pública de la documentació (que acabava el dia 7 de març).

En el Ple del mes de febrer algunes d’aquestes formacions polítiques ja van avançar que, tot i haver votat en el seu moment a favor de les bases del concurs, aprovades per unanimitat, presentarien algunes esmenes i demanarien revisar-les.

Properament es reprendran les converses per revisar les bases amb la voluntat expressa del govern d’arribar al màxim consens possible i així puguin tornar a ser aprovades com l’anterior vegada per unanimitat de tots els partits polítics amb representació al Consistori.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.