Vegueria del Penedès

RUTA SITGES TAPA A TAPA

Sitges prepara una nova edició de la proposta gastronòmica Tapa a tapa


Redacció Sitges

30-03-2016 Última revisió: 31-03-2016 16:28

La principal novetat de la setena edició de la Ruta Sitges Tapa a Tapa és que diversos establiments oferiran tapes aptes per a celíacs

Ruta Sitges Tapa a Tapa. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Gremi d’Hostaleria de Sitges prepara la setena edició de la Ruta Sitges Tapa a Tapa, que es farà del 7 al 17 d’abril. La novetat d’aquesta edició és que alguns dels establiments participants han adaptat la seva tapa per persones celíaques, dins del conveni de col·laboració que el Gremi d’Hostaleria de Sitges ha signat amb l’Associació de Celíacs de Catalunya.

Com en edicions anteriors el jurat popular, és a dir  els usuaris de la ruta  i el jurat tècnic format per Guillermo Neffke, Rosa Maria del Castillo i Tomás Mata que van fer una “cata a cegues” de les tapes a les instal·lacions de l’Escola d’Hostaleria de Sitges, podran puntuar les tapes per determinar quines  es presentaran a la semi final i, si són escollides presentar-se, a la final de la Tapa de l’Any  que se celebrarà a Sitges el proper mes de novembre.

En aquesta edició els participants són 36 establiments, sis més que en la darrera edició  i segons el jurat tècnic el nivell gastronòmic és molt alt en termes generals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.