Vegueria del Penedès

SETMANA DE LA GENT GRAN

Passarel·la de moda de la gent gran de Sant Sadurní


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

01-04-2016 23:47

Nou èxit de la desfilada de moda de la Setmana de la Gent Gran amb l'acompanyament de néts i nétes de la vila

Passarel·la de moda de la gent gran de Sant Sadurní. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Nou èxit de la desfilada de moda de la Setmana de la Gent Gran en la seva tercera edició, enguany a la plaça de l'Ajuntament i amb l'acompanyament de néts i nétes de la vila.

L'Ajuntament de Sant Sadurní i la Comissió de la Gent Gran han agraeix la participació de grans i petits i la col.laboració de tots els establiments de roba i complements, perruqueria, estètica, òptiques i joieries que ho han fet possible: Stil d'Ara, Perruqueria Vega, Perruqueria Ornela, Muni perruquers, Montse Quintana, Llis o Ros, Casa Notó, Exit Moda, Lola, Jep's Moda, Noa, Provimoda, Esports Base, Level, Dolors Munné, Corseteria Núria, Merceria Vilalta, Enriqueta Solé, Cava del Regal, Ferreteria Cardús, Lecegui Joiers, Cristina Garcia Saràbia, Xavier Joieria, Òptica Sant Sadurní, Opticalia i  Flors Amelia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.