Vegueria del Penedès

BTT

El Bikers Nova Olivella passa a anomenar-se BTT Nova Olivella


Redacció Olivella

10-04-2016 20:14

Equipació del BTT Nova Olivella. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Al 2009 quan es va fundar aquesta secció de CE. Nova Olivella 07, es va inscriure amb el nom de BTT Nova Olivella. Però fa un parell d´anys, els responsables de la secció, van voler impulsar-la amb un nom més de màrqueting, Bikers Nova Olivella.

Durant aquest temps la secció ha estat baixa de personal, de patrocinadors i d'activitat. Ara Carlos, Marisa, i un grupet de gent, han portat sabia nova i volen recuperar la secció, els seus valors i el seu antic nom: BTT Nova Olivella. L'equipació que es va fer en el seu moment, ja estava una mica antiquada i a més portava els antics patrocinadors.

Aquest grupet de gent s’encarrega d'activar tot això, amb nous patrocinadors a la nova equipació, que serà presentada en breu. De moment, la secció, només donarà cabuda a aficionats a la BTT adults, però no es tanca la porta a un futur, amb nanos i tampoc a activitats espontànies dedicades als més petits.

Sembla que la cosa va “viento en popa” i el BTT Nova Olivella, tornarà a ser gran, com en els vells temps. Per un altre front, Valentí Valls i Rodri continuaran amb la seva llavor de córrer pel Nova a nivells molt més alts i portant el nostre nom, per tot Catalunya i resta d´Espanya.  

Sortides diumenge, desde la xurreria de Mas Milà, Olivella a les 8 hores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.