Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

7 ors, 8 plates i 8 bronzes per la Lira al Trofeu Vila de Bellvei


Redacció El Vendrell

11-04-2016 16:23

Els esportistes del Club Taekwondo La Lira Vendrellenca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge 10 d’abril, s’ha celebrat al pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga, el 1r Trofeu Vila de Bellvei de Taekwondo, amb la participació de 23 competidors de la la secció de Taekwondo de la Lira Vendrellenca. Copa i medalla d'Or per Pol Chicano, Joan Sánchez, Marina Dorado, Rayan Dami, Júlia Pulgar, Iker Escriche i Abril Fuentes, Plata per Abel González, Abril Ferrando, Marc Fernández, Sergio Guardia, Clàudia Pizarro, Josep M. Galimany, Carolina Amoros, i Judith Ortega i Bronze per Laura Puga, Khalil El Amrani, Iker Fañanas,, Javier Bonilla, Nestor Outeda, Quique Gigante, Martí Pulgar i Liam Sal. També 26 nens i nenes participen en combat d’exhibició fent un grandíssim paper.

Han sigut 243 participants al trofeu, d’entre 5 i 10 anys, d’11 clubs implicats del millor de Catalunya i fora de Catalunya, 3 pistes de competició, una pista d’exhibició, 55 finals increïbles amb la millor tecnologia actual cascs i petos electrònics Dae Do, més de 600 persones a les grades, servei de bar i cafeteria a càrrec del Bar Apolo ... organitzat per l’AMPA La Muntanyeta de Bellvei, Club Taekwondo la Lira Vendrellenca i Taekwondo My-Ju Cunit, amb un agraïment molt especial als 45 voluntaris, entre coachs, espeakers, control d’acces, àrbitres i sobretot a l’Ajuntament de Bellvei, a la regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, a la Creu Roja, a la Federació Catalana de Taekwondo i a IKARA.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.