Vegueria del Penedès

VELA

Jordi Xammar i Joan Herp, del Club Nàutic Garraf, als Jocs Olímpics Rio 2016


Redacció Sitges

12-04-2016 18:07

Aquest serà el primer cop que integrants de l'equip de regates del Club Nàutic Garraf representaran Espanya en uns Jocs Olímpics

Jordi Xammar i Joan Herp. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Jordi Xammar i Joan Herp, integrants de l'equip de regates del Club Nàutic Garraf, han aconseguit el seu passaport a les Olimpíades de Rio 2016 en la classe 470 masculí després d'una brillant trajectòria com a Campions del Món Júnior i Medalla d'Or  2013 i 2014, 4arts classificats al Campionat del Món Absolut al 2015 en 470.

Jordi Xammar va començar a navegar amb 5 anys al Club Nàutic Garraf de la mà de Toni Rivas, Director Esportiu de l’Escola de Vela Club Nàutic Garraf, on es va formar com a navegant, i forma tripulació amb Joan Herp com a tripulant, primer en 420 i des del 2012 en 470.

El passi a l'Equip Olímpic de Jordi Xammar i Joan Herp ha arribat durant el Campionat d'Europa de 470 que s'està disputant en aigües de la Badia de Palma i en el que s'han mantingut entre els 10 primers classificats durant tot el campionat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.