Vegueria del Penedès

FINS AL 29 D'ABRIL

750 infants de quatre escoles de Vilanova participen al projecte BarçaKids


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-04-2016 18:45

Els monitors del projecte mostren als infants els canvis i actituds que els poden servir per créixer en l'àmbit personal i col·lectiu, amb l'esport com a fil conductor

750 infants de quatre escoles de Vilanova participen al projecte BarçaKids. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol dels Alumnes Obres de Vilanova i la Geltrú acull des d'aquest dilluns i fins al 29 d'abril el projecte de la Fundació del Club de Futbol Barcelona BarçaKids. Un projecte que s'adreça als infants entre 6 i 12 anys amb l'objectiu de fomentar i consolidar el sistema de valors a través dels principis pedagògics de l'esport i el joc, amb una participació activa i inclusiva.

Aquest matí la Regidora d'Esports, Gent Gran, Infància i Joventut, Blanca Albà, i el patró de la Fundació del FC Barcelona, Josep Maldonado, han visitat el grup de nens i nenes que avui estaven realitzant les activitats. Les escoles que hi participaran són tots els cursos de primària de l'Escola el Cim i de l'Escola Pompeu Fabra, els grups de 3r, 4t, 5è i 6è de l'Escola La Pau, i els grups de 5è i 6è de l'Escola Cossetània.

Blanca Albà ha destacat la importància del foment dels valors entre els nens i nenes, així com fer-ho amb una entitat esportiva com el FC Barcelona, que té una reconeguda experiència i amb qui ja hi han col·laborat en diferents ocasions. "Aquesta no és la primera vegada que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú col·labora i participa en projectes impulsats per la Fundació del Futbol Club Barcelona. En els darrers dos anys també hem col·laborat a través del projecte Futbol Net. Està molt bé treballar per fomentar i consolidar els valors dels infants a través dels principis pedagògics de l'esport, ja que els motiva molt més". La regidora també ha refermat la importància de promoure entre els infants les actituds i hàbits que els ajudin a ser millors persones. No només en el món de l'esport, sinó també a casa o a l'escola.

Els monitors del projecte mostren als infants els canvis i actituds que els poden servir per créixer en l'àmbit personal i col·lectiu, amb l'esport com a fil conductor d'aquest aprenentatge. Cada escola ha escollit entre cinc unitats didàctiques, basades cadascuna d'elles en els valors del respecte, l'esforç, l'ambició, el treball en equip i la humilitat. Valors que formen part del sistema de valors del FC Barcelona, d'UNICEF o del currículum educatiu del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.