Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

El PP impulsa la creació de l'oficina del regidor al centre cívic de Coma-ruga


PP El Vendrell El Vendrell

13-04-2016 13:18

Eli Rodríguez: 'Proposem la creació d'un espai d'accés públic, on la figura del regidor sigui molt més directa i en contacte amb el ciutadà de tots els Barris Marítims i Urbanitzacions'

Centre Cívic de Coma-ruga. Ajt. El Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Partit Popular portará al Ple d’aquest mes d’Abril, la creació de l'oficina del regidor, un espai habilitat al Centre Cívic de Coma-ruga, on el ciutadà dels Barris Marítims i Urbanitzacions, podran accedir a l'atenció personalitzada dels Regidors de les àrees en què necessitin ser atesos.

Per aixó, el Partit Popular proposará posar en marxa, un calendari de dies fixos setmanals, on s'establirà i garantirà l'atenció dels regidors de cada àrea, en un dia i horari setmanal establert.

Cada regidor atendrà, per ordre de sol·licitud registrada al S.A.C de Coma-ruga, als veïns i veïnes que vulguin expressar-li els seus suggeriments, propostes, problemes, inquietuds i denúncies.

Les visites s’atendran en un espai específic, habilitat i caldrà demanar cita prèvia, mitjançant una trucada al teléfono de les dependències del S.A.C Comarruga, per instancia o be per un correu electrònic, indicant amb què regidor se sol·licita l’entrevista i el tema que es vol tractar.

Segons la seva Portaveu Eli Rodríguez, El Vendrell es mereix un ajuntament modern, una administració municipal que tingui una relació propera i senzilla amb el ciutadà. “Som conscients que estem davant d'un procés en què, l'Administració local necessita continuar treballant i unint esforços per aconseguir uns serveis públics més coordinats, inclusius i innovadors en els que les persones siguin, el primer i l'últim de totes les decisions. Per tot aixó, des de la Corporació Local s’ha d'aprofundir en la democràcia i transparència, sent exemplars en les seves decisions i oferint solucions als problemes immediats dels seus ciutadans.”

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.