Vegueria del Penedès

DESPRÉS DE LA SENTÈNCIA DEL TSJC

La Generalitat es compromet a garantir abans de l'estiu un marc legal per blindar els festivals de música


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-04-2016 16:37

Els departaments de Cultura, Interior i Territori i Sostenibilitat impulsen una comissió de treball amb l’associació de festivals, món local i promotors per estudiar les mesures a prendre

Reunió a la Generalitat per avaluar les possibles mesures a aplicar després que una sentència del TSJC hagi invalidat la llicència del Nowa Reggae. Ge

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El conseller de Cultura, Santi Vila, ha garantit avui el compromís del Govern a crear abans de l’estiu un marc legal que permeti blindar la celebració dels festivals de música catalans. Vila s’ha reunit aquest matí amb representants de la nova Associació de Festivals de Música, l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya, l’ARC –que aglutina mànagers i promotors musicals- i el Departament d’Interior per avaluar les possibles mesures a aplicar després que una sentència del TSJC hagi invalidat la llicència per a la celebració del Nowa Reggae i Vida Festival de Vilanova i la Geltrú.

En aquest sentit, a la trobada s’ha acordat constituir una comissió tècnica de treball formada per representants de totes les associacions i institucions reunides, i a la qual s’hi afegirà el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Aquesta comissió, que es reunirà a partir de la setmana vinent, tindrà com a objectiu estudiar les accions a emprendre per garantir la celebració amb normalitat dels festivals de música a Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.