Vegueria del Penedès

OFERTA CONJUNTA

Acord entre el Círcol Catòlic i l'Ajuntament de Vilanova per oferir programació de cinema


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-05-2016 Última revisió: 03-05-2016 23:53

L'entesa entre el consistori i l'entitat vilanovina permetrà tornar a oferir programació estable de cinema a la ciutat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Círcol Catòlic i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han arribat a un acord per oferir una programació conjunta de cinema a les instal·lacions del teatre. Demà al vespre donaran a conèixer les condicions d'aquesta entesa per part del consistori i l'entitat vilanovina, que ja va fer una prova pilot durant les vacances de la Setmana Santa amb bones dades d'assistència per part del públic.

De moment, no han trascendit més detalls de la programació ni les condicions de l'acord, que es faran públiques aquest dimarts al vespre en una roda de premsa a la que és previst que assisteixi la regidora de Cultura de Vilanova, Teresa Llorens, i el president del Círcol Catòlic, Ignasi Gimeno. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.