Vegueria del Penedès

FIRA BLAUVERD

El Grup de Rescat Aquàtic Caní s'exhibirà aquest cap de setmana al port de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

03-05-2016 21:09

El grup participarà a la fira BlauVerd per reivindicar el paper dels gossos en la seguretat ciutadana i per demanar el seu accés a les platges sense restriccions

El Grup de Rescat Aquàtic Caní s'exhibirà aquest cap de setmana al port de Vilanova. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Grup de Rescat Aquàtic Caní realitzarà dues exhibicions de rescats aquest cap de setmana al Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú. Ho farà en el marc de la Fira BlauVerd, que se celebra els dies 7 i 8 de maig a la ciutat.

Els equips de rescat, formats per un guia i un gos socorristes mostraran com és la iniciació, l'entrenament i com es realitzen les intervencions dels gossos en un rescat al mar. Les exhibicions es faran dissabte a les 11.45 hores, a la rampa de vela del Club Nàutic i diumenge a les 12 del migdia. Primer es farà primer una mostra del material de salvament marítim i tot seguit es faran els exercicis dels socorristes canins.

El grup de rescat caní té la seva base a Vilanova i la Geltrú i és l'únic grup operatiu de rescat aquàtic caní de Catalunya. Durant tot el cap de setmana seran presents a la fira amb un expositor propi per destacar la vàlia dels gossos per garantir la seguretat humana a l'aigua i la necessitat que els gossos de rescat puguin accedir sense restriccions a les platges, tant per a preparar-se com per col·laborar en la vigilància de les zones de bany.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.