Vegueria del Penedès

PRIMERA PROVA DE FOC

El Tingladu espera reunir aquest dissabte unes 10.000 persones amb Manu Chao


Redacció Vilanova i la Geltrú

06-05-2016 20:46

Ja està preparat l'escenari que reunirà l'artista internacional amb Oques Grasses, Itaca Band, Pirats Sound Sistema, Animal, Mocambo, The Rigodonians i DJ OGT

L'escenari del Tingladu a la zona esportiva de Vilanova. El Tingladu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilanova i la Geltrú passarà aquest dissabte la primera prova de foc després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra el Nowa Reggae. El protagonista involuntari d'aquesta fita serà Manu Chao, que reunirà al voltant de 10.000 persones a l'escenari que el Tingladu ja ha preparat a la zona esportiva.

El Tingladu organitza un macroconcert previ al festival d'estiu que comptarà amb les actuacions de Manu Chao La Ventura, Oques Grasses, Itaca Band, Pirats Sound Sistema, Animal, Mocambo, The Rigodonians i DJ OGT. Tots ells actuaran sota un mateix escenari, a prova de pluja, que acollirà actuacions des de les 17.30 hores i fins les 5.30 hores.

Més de 400 persones formaran part de l’equip organitzat per l’entitat Can Pistraus per assegurar l’esdeveniment, gestionar els accessos i servir a les barres.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.