Vegueria del Penedès

DESAPARICIÓ

Busquen un jove de 34 anys de Vilanova que es troba desaparegut des de dimarts


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-05-2016 20:57

La família d'Ivan Lorente Baiget ha fet una crida a través de les xarxes per intentar localitzar-lo i demanen que qui tingui informació relacionada la faciliti als Mossos d'Esquadra

El jove té 34 anys, és alt i prim, i condueix un Hyundai i30 de color blanc

Ivan Lorente Baiget. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La família i els amics d'Ivan Lorente Baiget s'han mobilitzat en les darreres hores a través de les xarxes socials per intentar localitzar aquest jove de Vilanova i la Geltrú, que des de dimarts no té contacte amb els seus familiars. Els germans han difós la seva imatge per tractar de rebre alguna notícia que els pugui ajudar a trobar-lo. La família diu que es troba "desesperada" perquè fa tres dies que no saben res d'ell i el seu telèfon mòbil es troba apagat.

Ivan Lorente Baiget té 34 anys, pesa un 63 quilos, és alt i molt prim i condueix un Hyundai i30 de color blanc. L'últim cop que se l'ha vist va ser dimarts a la nit i la última trucada que va fer va ser dimecres a les sis del matí.

La família ha demanat a través de les xarxes que qualsevol persona que tingui alguna informació relacionada amb l'Ivan Lorente, que es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.