Vegueria del Penedès

DESAPARICIÓ

Localitzen sense vida el jove desaparegut des de la setmana passada a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-05-2016 11:46

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia ha localitzat sense vida Ivan Lorente Baiget, un vilanoví de 34 anys que portava desaparegut des de la setmana passada. La família i els amics havien fet diversos avisos a les xarxes socials per intentar saber alguna cosa del jove, que es va veure per últim cop amb vida dimecres a la nit. Els seus germans han confirmat la seva mort a través de les xarxes socials i han mostrat el seu agraïment a totes les persones que han col·laborat en la cerca del jove durant aquests dies, així com les mostres de suport i solidaritat que han rebut en aquest temps.

El cos ha estat localitzat a Olivella, segons ha informat la policia, i tot i que l'autòpsia encara no ha confimat la seva identitat, tot apunta que es tracta d'Ivan Lorente Baiget. Es descarta que hagi estat una mort violenta i tot apunta que es podria haver tret la vida.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.