Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

L'aleví A del CR Sant Sadurní aconsegueix una bona segona posició


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

10-05-2016 15:07

L'aleví A del CR Sant Sadurní. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge dia 08 de maig de 2016 va tenir lloc al pavelló municipal de Castellar del Vallès el II Trofeu Clau del Sol que va comptar amb la participació de clubs de tot Catalunya.

El Club Rítmica Sant Sadurní va participar-hi amb el conjunt Benjamí nivel B 5 mans lliures format per les següents gimnastes: Clara Fabregat, Sara Queralt, Martina Olivares, Marta Àguila i Júlia Arnant; amb el conjunt de categoria Aleví nivell B 5 mans lliures format per: Sara Asensi, Mar Tomàs, Èlia Cuscó, Mireia Rius, Carla Sabater i Alba Sole; i amb el conjunt Aleví nivell A 3 cèrcols 2 mans lliures format per Helena Vidiella, Mariona Àguila, Sílvia Ondoño, Laura Fabregat i Aina Bargalló. Destacar la segona posició que van assolir el conjunt Aleví nivell A.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.