Vegueria del Penedès

PROVOCAT I NO INTENCIONAT

Una veïna de Sitges, ferida greu en un incendi a casa seva quan feia un "ritual"


Redacció Sitges

23-05-2016 18:55

Segons fonts policials, la dona estava cremant diversos elements, fent ús d’una ampolla d’alcohol que ha començat a cremar i ha explosionat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una veïna de Sitges de 60 anys d’edat ha provocat, aquest matí, a la plaça de Sant Joan, un incendi quan realitzava un “ritual” a l’interior de la seva vivenda. Segons han informat fonts de la Policia Local, la dona estava cremant diversos elements, fent ús d’una ampolla d’alcohol que ha començat a cremar i ha explosionat, fet que ha provocat que s’incendiés la roba que duia.

La dona s’ha pogut treure la roba, que ha deixat sobre del rentavaixelles provocant que aquest comencés a cremar. La patrulla present al lloc dels fets, ha apagat el foc de l’electrodomèstic, que s’ha tret al carrer, i ha obert les finestres per evitar intoxicacions. Els Bombers han apagat definitivament el foc de l’aparell.

El foc ha provocat a la veïna de Sitges cremades de segon grau en el coll, en la part dreta del pit, a les dues mans, a part de les dues cames i al peu dret. La dona s’ha traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron per al seu seguiment.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.