Vegueria del Penedès

VIJAZZ PENEDÈS 2016

Comença el concurs popular per triar el disseny de la samarreta del Vijazz 2016


Redacció Vilafranca del Penedès

24-05-2016 10:30

Ja hi ha escollits els 6 dissenys finalistes per a la samarreta de la desena edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016

Comença el concurs popular per triar el disseny de la samarreta del Vijazz 2016. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ja hi ha escollits els 6 dissenys finalistes per a la samarreta de la desena edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016. Com cada any, els alumnes de l’escola municipal d’art de Vilafranca del Penedès, l’ARSENAL, presenten les seves propostes i un jurat tria els sis dissenys finalistes. L’última fase per la tria de quin serà el disseny de la samarreta oficial del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016 es fa a través de votació popular.

Des d’avui, 23 de maig, i fins l’1 de juny, totes les persones que ho vulguin, podran votar el disseny que més els agradi d’entre els sis dissenys finalistes. Per participar de la votació, cal fer-ho a través de la pàgina de Facebook del Banc Sabadell Vijazz Penedès (facebook.com/vijazzpenedes) o a través de l’enllaç: http://bit.ly/samarretavijazz2016. Totes les persones participants del concurs entraran en el sorteig d’un lot de productes del Banc Sabadell Vijazz Penedès.

El Banc Sabadell Vijazz Penedès, d’aquesta manera, aposta per promoure i implicar diferents agents de Vilafranca del Penedès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.