Vegueria del Penedès

MÉS RECURSOS

Treballadors, polítics i usuaris clamen a Vilanova per una millora de la sanitat pública al Garraf (VÍDEO)


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-05-2016 19:03

Els comitès dels dos hospitals comarcals denuncien les greus mancandes del territori: quiròfans obsolets, urgències col·lapsades i llistes d'espera excessivament llargues

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Més de 300 persones es van manifestar dissabte al migdia a Vilanova i la Geltrú per reclamar una millora dels serveis sanitaris de la comarca del Garraf. Treballadors, polítics i usuaris es van unir per defensar la sanitat pública i per denunciar les mancances del territori. La convocatòria dels comitès dels dos hospitals va comptar amb el suport de diverses formacions polítiques del Garraf. De fet, els representants dels govern vilanoví van encapçalar la marxa, al costat dels representants dels treballadors del Consorci Sanitari del Garraf.

Quiròfans obsolets, urgències col·lapsades i llistes d'espera excessivament llargues són algunes de les deficiències que denuncien els comitès d'empresa dels dos centres, que reclamen “més finançament i inversions a la sanitat de tota la comarca”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.