Vegueria del Penedès

C’s Cunit celebra que el Ple aprovi per unanimitat la seva proposta per actualitzar la web de l'Ajuntament


C's Cunit Cunit

30-05-2016 18:35

El grup municipal de C’s Cunit aconsegueix que el Ple aprovi la seva proposta de reduir les emissions de CO2 i utilitzar energies renovables a la ciutat

La portaveu de Ciutadans (C’s) a l'Ajuntament de Cunit, Esther Otero. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La portaveu de Ciutadans (C’s) a l'Ajuntament de Cunit, Esther Otero, ha celebrat s'hagi aprovat al passat ple per unanimitat una proposta de C’s que insta al govern municipal a “actualitzar la pàgina web de l'Ajuntament i crear un perfil a les xarxes socials” i a millorar el portal de transparència perquè “és un espai on ha d'informar-se de manera clara i detallada l'acció del govern i a més permet fiscalitzar-la”.

A més, Otero ha manifestat la seva “satisfacció” després que també s'hagi aprovat per unanimitat una moció de Ciutadans que sol·licita “la reducció de les emissions de CO2 i la utilització d'energies renovables a la ciutat”. Segons la portaveu municipal de C’s, l'objectiu de la proposta “no és solament disposar de la certificació energètica de cadascun dels edificis” sinó també “detectar l'estat d'aquests des del punt de vista de l'eficiència energètica i conèixer els sistemes de suport per convertir-los en edificis més eficients” amb l'objectiu que hi hagi un menor impacte mediambiental i reduir els costos associats al consum energètic.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.