Vegueria del Penedès

VUITENA EDICIÓ

La DO Penedès prepara la Nit dels Xarel·los 2016


Redacció Vilafranca del Penedès

31-05-2016 13:57

El Claustre de Sant Francesc de Vilafranca acollirà el sopar, que inclourà l'oportunitat de tastar les últimes propostes de xarel.lo

La DO Penedès presenta la Nit dels Xarel·los 2016 . DO Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper dissabte 18 de juny arriba a Vilafranca del Penedès la vuitena edició de La Nit dels Xarel.los, que enguany tindrà lloc al Claustre Sant Francesc de les 20 a les 24h.

El Restaurant El Gat Blau com a organitzador i juntament amb la DO Penedès, proposen una nit d’estiu per gaudir dels vins de Xarel.lo i gastronomia tot acompanyat de bona musica a càrrec de Duet Guitar By Leo & Xavi Díaz i de bon ambient.

L’oferta inclourà l'oportunitat de tastar les ultimes propostes de Xarel.lo dels cellers participants - Albet i Noya, Nadal, Martí Serdà, Colet Viticultors, Can Descregut, Castell de Pujades, Oriol Rossell, Pinord, Trias Batlle, Jean Leon i Sumarroca- i de gaudir els platillos preparats per la ocasió per el Restaurant El Gat Blau i de l’ampli ventall de formatges de Xerigots, establiment referent elaborador de formatges dins del territori.

Una festa pels sentits, adreçada a un públic de totes les edats i amb inquietuds de descobriment gastronòmic, que va néixer amb l'objectiu de fomentar el xarel·lo, la varietat autòctona del nostre territori i de la DO Penedès.

L'acte compta amb la col·laboració de aquells cellers de la DO Penedès, que any rere any elaboren vins monovarietals de xarel·lo, els quals han esdevingut un referent a les cartes de tots els restaurants.

L'entrada a l'acte inclou quatre degustacions (2 plats i 2 vins) i una copa de regal, té un preu de 10€.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.