Vegueria del Penedès

QUATRE PÈLAGS

El parc dels Talls: quan la natura és immensament generosa amb l'acció humana


Redacció Vilobí del Penedès

10-06-2016 19:19

Aquest paisatge singular i únic és fruit de l’explotació minera que va estar lligada durant molts anys al municipi de Vilobí

El parc dels Talls. Ajuntament de Vilobí

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

“Poques vegades la natura torna amb tanta generositat i bellesa els efectes de l’acció humana”. No hi ha frase que descrigui millor aquest espai natural, al terme municipal de Vilobí del Penedès. El Parc dels Talls està formada per quatre “pèlags”, masses d’aigua molt estables que converteixen aquest indret en un paratge singular dins l’Alt Penedès. Cadascun d'ells té unes característiques particulars. Aquest paisatge singular i únic és fruit de l’explotació minera que va estar lligada durant molts anys al municipi de Vilobí. La zona presenta particularitats geològiques respecte al sector Penedès. Destaca la gran diversitat ornitològica de la zona, amb trenta-i-sis famílies diferents d’aus registrades. 

Més informació aquí

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.