Vegueria del Penedès

AMBAIXADORS DEL PENEDÈS

El grup Ametller guanya un premi a l'European Business Awards de Milà


ACN/ S. Segura Vilafranca del Penedès

18-06-2016 21:19

Jordi i Josep Ametller reben el guardó durant la gala celebrada a Milà el 17 de juny de 2016. Ametller Origen

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Grup Ametller Origen ha guanyat aquest divendres un premi als European Business Awards, un dels programes de reconeixement empresarial més importants d'Europa. A la gala celebrada a Milà, la companyia catalana va ser guardonada a la categoria d'empresa amb facturació de fins 150 MEUR. El grup Ametller va ser escollida el passat gener per representar Espanya i va ser l'única empresa de l'Estat que va aconseguir el reconeixement, després de superar 32 competidors.

L'organització valora el "model de negoci innovador i transversal" del Grup Ametller Origen i per apropar al consumidor final "un producte amb sabor i qualitat garantits des de l'origen". La marca catalana rep el premi enguany, quan fa 15 anys que treballa en l'àmbit del comerç, tot i que la família porta vinculada a l'explotació agrícola des de 1830.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.