Redacció Vilanova i la Geltrú

19-06-2016 12:54

Plantilla del 'FCNG Bol'. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Desprès d’una competició perfecte, on ha eliminat als principals candidats pel títol, el campió de Segona B s’imposava en la final al Club Tennis Ribes, que va disputar tot el partit sense canvis,per un clar 0-5. El partit, que va estar marcat per l’ igualtat fins ben entrada la segona part, es va decidir en la seva recta final on els campions van aconseguir 3 gols en els últims 5 minuts de joc. Amb aquesta victòria el FCNG Bol tanca la temporada del seu debut aconseguint  els dos títols que ha disputat.

En la final de consolació, partit pel tercer i quart lloc, es complien els pronòstics i el Finques Rius s’imposava al Racó de les Cols per 3-5. L’equip dirigit per Juan Sanchez va dominar sempre en el marcador on va arribar a tenir un avantatge de 4 gols. Dos gols consecutius del Racó de les Cols van posar cert interès als minuts finals del partit.