Vegueria del Penedès

INCENDI FORESTAL

Cremen 1,3 hectàrees en un foc forestal al Puig de la Mola, dins el Parc Natural del Garraf


ACN Olesa de Bonesvalls

26-06-2016 8:36

El foc s’ha declarat aquest dissabte en una zona de difícil accés

Els Bombers treballant en l'incendi forestal d'Olesa de Bonesvalls, el 25 de juny del 2016 . Bombers

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un petit incendi forestal ha cremat unes 1,3 hectàrees de vegetació i pi blanc a Olesa de Bonesvalls, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del foc es va rebre a les 23.10 hores d’aquest divendres en una zona de difícil accés a tocar del Puig de la Mola, dins el Parc Natural del Garraf. Paral·lelament, un altre focus de l’incendi s’havia localitzat a Can Morgades, a prop del quilòmetre 18 de la BV-2411 que connecta amb Begues. 9 dotacions terrestres dels Bombers –amb l’ajuda d’efectius de les ADF locals- han treballat durant tota la nit en les tasques d’extinció de les flames, que no han obligat a fer desallotjaments. Amb l’arribada del dia, s’han mantingut 5 dotacions terrestres dels Bombers per acabar de remullar el perímetre de l’incendi i extingir-lo totalment. Els Agents Rurals han xifrat en 1,3 hectàrees les calcinades i ara investiguen la causa del foc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.