Vegueria del Penedès

SIMBOLOGIA FRANQUISTA

Retiren una placa franquista dels pisos de protecció de la Plaça de la Palla del Vendrell


Redacció El Vendrell

28-06-2016 8:40

La placa està ubicada a la façana d'un habitatge particular del carrer de Mar, dedicada a Francisco Palau Rabassó, fundador de la Peña ibérica del Vendrell

Retirada de simbologia franquista al Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En compliment de l'acord de Ple del passat 19 de gener de 2016 de retirada de la simbologia franquista del municipi del Vendrell, aquest matí, des de la Regidoria de Via Pública s'ha procedit a retirar la placa de la Plaça de la Palla, adossada a la façana d’un grup d’habitatges.

De mosaic hidràulic rectangular, la placa anunciava la construcció d’un grup d’habitatges de promoció oficial. En el text s’esmenta l’organisme promotor (en aquest cas, la Delegación Nacional de Sindicatos), a més del nom del grup, el nombre d’habitatges i l’any de construcció o de promoció. El text va acompanyat de dues imatges: a l’esquerra el jou i les fletxes amb les sigles INV (de l’Instituto Nacional de la Vivienda) amb la casa; i a la dreta el pic, l’espiga i la palma, relatius a l’Obra Sindical del Hogar.

Està previst que aquest dimarts al matí es retiri la placa ubicada a la façana d'un habitatge particular del carrer de Mar, dedicada a Francisco Palau Rabassó, fundador de la Peña ibérica del Vendrell.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.