Vegueria del Penedès

ENBOUXA'T

La colla de La Bisbal del Penedès inicia una campanya per captar nous castellers


Redacció La Bisbal del Penedès

29-06-2016 8:22

La campanya Enbouxa't, posa't la faixa amb els Bous pretén fer créixer la massa social de la colla

La colla de La Bisbal del Penedès inicia una campanya per captar nous castellers. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La campanya Enbouxa't, posa't la faixa amb els Bous pretén fer créixer la massa social de la colla per afrontar els grans reptes d'aquest segon tram de la temporada. Aquests mesos de juliol i agost tenen el gruix d'actuacions de l'any a Gavà, Barcelona, la Papiola, Roda de Barà, La Joncosa, Vilafranca i diverses vegades a la Bisbal.

Entre els objectius més destacats hi ha el de portar a plaça el 3d7, el dia 15 d'agost, per la Festa Major de la Bisbal, i treballar nous castells com el 5d6. Volen la màxima assistència als assajos per treballar amb més seguretat nous castells i encarar els propers mesos d'actuacions amb les millors condicions. Animen a tothom a acudir a la Bisbal del Penedès; descobrireu el bon ambient que hem creat a la colla i podreu gaudir d'una activitat única com són els castells.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.